در مورد دعاوی دامنه

1399/4/18 17:03

 

سلام وقت بخیر متخصصین گرامی . آیا در حین قراردادی که تاریخ آن گذشته باشد دامنه برای کارفرما میباشد ؟ و حق صاحب بودن آن را دارد ؟

180 نفر بازدید 2 پاسخ


  • علیرضا مقیمی (مدیر)

    1399/4/18 18:10

    30640 مقاله - 26 پاسخ

  • سلام دوست عزیز ، این موضوع تابع قرارداد واگذارکننده دامنه است، مثلا اگر irباشد تا یه مدتی دامنه بعد از تاریخ انقضاء برای صاحب قبلی دامنه حفظ می گردد ، در خصوص دامنه های خارجی تابع مرام نامه شرکتهای واگذار کننده دامنه می باشد

  • دکتر حسام رحیمی (موسسه حقوقی)

    1403/6/16 03:07

    84 مقاله - 62 پاسخ

  • قرارداد یک ماهیت حقوقی است که به واسطه توافق و امضای طرفین آن، تحقق پیدا می‌کند. بنابراین، یک قرارداد از تاریخی تحقق پیدا خواهد کرد که توسط طرفین آن امضا شده است. همچنین امضای قرارداد، آثاری حقوقی مانند انتقال مالکیت و ایجاد تعهد را به دنبال دارد. آثار حقوقی یک قرارداد نیز از زمانی ایجاد می‌شود که توسط طرفین آن امضا شده است. برای مثال، به قراردادی که به منظور خرید و فروش اموال منقول یا غیر منقول تنظیم می‌شود، قرارداد بیع می‌گویند. مهمترین اثر حقوقی این قرارداد، انتقال مالکیت مال مورد معامله از فروشنده به خریدار است. در این مثال، مالکیت مال مورد معامله از تاریخی به خریدار انتقال می‌کند که عقد بیع توسط او و فروشنده امضا می‌شود. مهمترین اثر حقوقی امضای برخی قراردادها مانند قرارداد پیمانکاری، ایجاد تعهداتی برای طرفین آن است. پیمانکار به واسطه امضای قرارداد پیمانکاری ، متعهد می‌شود که پروژه پیمانی مدنظر کارفرما را اجرا کند. کارفرما نیز متعهد خواهد شد که حق الزحمه کارفرما را بپردازد. پیمانکار از تاریخی متعهد به اجرای پروژه پیمانی می‌شود که در قرارداد تعیین شده است. همچنین، پیمانکار باید پروژه پیمانی را مطابق با تاریخی که در قرارداد پیمانکاری تعیین می‌شود به اتمام برساند. کارفرما نیز باید حق الزحمه پیمانکار را مطابق با تاریخی که در قرارداد تعیین شده است به او پرداخت می‌کند. همانگونه که گفتیم، قانونگذار تعیین شرایط و مفاد قراردادها را به اراده و توافق میان طرفین آن‌ها واگذار می‌کند. به همین دلیل، طرفین قرارداد می‌توانند تاریخ اجرای مفاد و موضوع آنها را با توافق یکدیگر تعیین کنند. به عبارت دیگر، تعیین تاریخ قرارداد به توافق میان طرفین آن بستگی دارد. برای مثال، خریدار و فروشنده در هنگام امضای قرارداد بیع می‌توانند تاریخ انتقال مالکیت مال مورد معامله به خریدار و همچنین تاریخ پرداخت بهای آن را با توافق یکدیگر در نظر بگیرند. کارفرما و پیمانکار نیز می‌توانند تاریخ شروع پروژه پیمانی و تاریخ به اتمام رسیدن آن را با توافق یکدیگر مشخص کنند. زمان پرداخت حق الزحمه پیمانکار نیز می‌تواند به واسطه توافق میان او و کارفرما مشخص شود. بنابراین می‌توان گفت که زمان شروع یک قرارداد به واسطه توافق میان طرفین آن مشخص خواهد شد. ممکن است تاریخ اجرای یک قرارداد به واسطه توافق میان طرفین آن تعیین نشده باشد. در این حالت، تاریخ قرارداد از زمانی محاسبه می‌شود که توسط طرفین امضا شده است. برای مثال، اگر خریدار و فروش، زمان اجرای قرارداد بیع را با توافق یکدیگر مشخص نکرده باشند، تاریخ اجرای این قرارداد از زمانی محاسبه خواهد شد که توسط خریدار و فروشنده امضا می‌شود. همچنین در صورتی که پیمانکار و کارفرما، تاریخ اجرای قرارداد پیمانکاری را تعیین نکنند، باید زمان اجرای این توافق نامه از روزی محاسبه شود که توسط طرفین آن امضا شده است. بنابراین به صورت خلاصه می‌توان گفت، نحوه تعیین زمان اجرای قرارداد به این صورت است که در مرحله اول به واسطه توافق میان طرفین آن تعیین می‌شود. اگر طرفین یک قرارداد، تاریخ اجرای آن را مشخص نکرده باشند، باید زمان اجرای قرارداد از روزی محاسبه شود که توسط طرفین آن امضا شده است.

ارسال دیدگاه :
{{ error[0] }}
ابتدا ثبت نام کنید