ثبت نام سامانه املاک فاقد سند

1404/1/22 03:05

ثبت نام سامانه املاک فاقد سند

سامانه ثبت نام درخواست صدور سند مالکیت جهت انجام قانون برای تعیین و تکلیف اراضی و همچنین ساختمان ها و بناهایی که فاقد سند رسمی هستند، بصورت قانونی معرفی شده است. بنابراین مالکین می توانند درخواست دریافت سند بناهای موردنظر را ثبت نموده و از طرفی دبیرخانه هیئت نظارت بر اجرایی شدن هرچه دقیق تر این قانون اقدامات لازمه را اتخاذ نمایند.

با توجه به اینکه باید مالکیت ملک موردنظر محفوظ مانده و خدشه ای بر آن وارد نشود، تنظیم این نوع سند به صورت کاملا رسمی و قانونی از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. این موضوع در شرایطی از اهمیت بالاتر برخوردار می شود که، دعاوی در این زمینه در دادگاه ها بالا میگیرد.

بنابراین با توجه به اینکه درخواست سند مالکیت می تواند نقشی مهم در اثبات این ادعا لحاظ کند، از این جهت سامانه ای در راستای درخواست سند مالکیت معرفی شده و متقاضیان با مراجعه به آن می توانند به صدور سند مالکیت قانونی بپردازند.

سایت sabtemelk.ssaa.ir سامانه ای معتبر جهت اجرایی شدن و تعیین وضعیت اراضی و همچنین ساختمان های بدون سند رسمی می باشد و هدف اصلی از برقراری این سامانه دسترسی مستقیم متقاضیان جهت دریافت سند مالکیت و همچنین پیگیری و اطلاع رسانی ها در ادامه کار می باشد.

بنابراین افراد می توانند با در دست داشتن مشخصات و مدارک موردنیاز وارد سامانه شده و با مطالعه ادامه مقاله و همچنین آموزش های تصویری به انجام اقدامات لازمه بپردازند.

 

شرایط متقاضیان برای ثبت نام  به شرح ذیل می باشد : 

متقاضي محترم
لطفاً قبل از تكميل فرم مطالب زير را به دقت مطالعه نمائيد.
الف- املاكي كه متقاضي مي تواند به استناد قانون تعيين تكليف وضعيت ثبتي اراضي و ساختمان هاي فاقد سندرسمي تقاضاي صدورسند مالكيت نمايد به شرح زير مي باشد :
1- اراضي كشاورزي، باغات و ساختمان هايي كه داراي سابقه ثبت به نام اشخاص است و متقاضي همه يا قسمتي از آن را به صورت عادي خريداري نموده و به دلیل عدم دسترسی و یا فوت مالک رسمی و یا ورثه موفق به اخذ سند مالكيت نشده است.
2- املاكي كه داراي سابقه ثبت است و متقاضي مالك رسمي مشاعي است و تصرفات وي در محل مجزا شده و به دليل عدم دسترسي به ساير مالكين مشاعي و یا فوت مالکین و یا ورثه موفق به اخذ سند مالكيت شش دانگ نشده است .
3- املاكي كه عرصه آن وقف است و متقاضي عرصه را با حق احداث اعياني اجاره نموده و موفق به اخذ سند مالكيت اعياني نشده است.

ب- اراضي و املاكي كه مشمول قانون مذكور نمي باشند عبارتست از :
1- اراضي ملي، موات و اراضي و املاك متعلق به دولت و موسسات دولتي.
2- اراضي و املاكي كه فاقد سابقه ثبت هستند.
3- املاك فاقد بنا اعم از اينكه محصور يا غير محصور باشد.
4- اراضي و املاكي كه مالك رسمي آن در قيد حيات است و امكان دسترسي به وي جهت تنظيم سند رسمي وجود دارد.
5- اراضي و املاكي كه مالك رسمي آن فوت نموده و متقاضي جهت انتقال رسمي ملك به ورثه دسترسي دارد وامكان انتقال رسمي آن از طريق دفتر اسناد رسمي وجود دارد.

ج- اين تقاضانامه منحصراً متعلق به متقاضي است وقابليت واگذاري به غير را ندارد .


نویسنده: علیرضا مقیمی دسته بندی: حقوقی تاریخ ثبت: 03:05 1404/1/22 67 نفر بازدید